Autorijbewijs > Spoedopleiding Autorijbewijs Venlo

LEES HIERONDER MEER OVER DE VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN

4.3 sterren op Google

636

Reviews in ons gastenboek

6

Dagen in de week bereikbaar

Spoedopleiding Autorijbewijs Venlo

Spoedopleiding… meld je snel aan!

Wil jij het rijbewijs met een spoedopleiding of versnelde opleiding behalen? Meld je dan tijdig aan om een juiste plan van aanpak te maken. Bij ons haal je het rijbewijs in drie stappen die helemaal is afgestemd op je persoonlijke situatie.

Onze reputatie is gebaseerd op een jarenlange ervaring met rij-instructie van hoge professionaliteit, een uitstekende prijs/ prestatieverhouding en een slagingspercentage dat aanzienlijk hoger ligt dan het gemiddelde in Nederland en onze regio.

Hoe werkt de spoedopleiding?

Bij een spoedopleiding bepaal je jouw eigen tempo. Je lest dan bijvoorbeeld ’s morgens én ’s middags 2 uur zodat je 4 praktijklessen per dag kunt afwerken. Aan de hand van jouw eigen agenda en mogelijkheden maken wij een planning voor jou op maat!

Omdat het tempo van de autorijlessen zo hoog ligt adviseren wij voor aanvang van de praktijkopleiding al in het bezit te zijn van het theoriecertificaat.

Stap 1: het intake gesprek

Mocht je graag een spoedopleiding komen volgen nodigen wij jou (én eventueel ouders) uit voor een intake gesprek waarin je alle specifieke wensen duidelijk kunt maken. Direct na het intake gesprek maken we de planning voor de opleiding inclusief het examen helemaal klaar, duidelijkheid staat bij ons voorop.

Stap 2: de theoriecursus

Een professionele theoriecursus vergroot je kans van slagen voor je theorie-examen enorm! Je kunt deze cursus bij ons volgen. Zorg ervoor dat je ruim van tevoren in het bezit bent van je theoriecertificaat, maak een goed plan.

Stap 3: de openbare weg

Nadat je de theorie hebt gehaald, ben je klaar voor de openbare weg onder leiding van een professionele rij-instructeur. Wij bereiden jou op een professionele manier voor op het praktijkexamen.
In de spoedopleiding adviseren wij jou ook te kiezen voor een tussentijdse toets. De reden hiervoor is dat je met de tussentijdse toets vrijstelling kunt krijgen voor de bijzondere verrichtingen.

Wij adviseren jou graag persoonlijk, maak hiervoor een afspraak voor een intake gesprek of loop eens bij ons binnen.

Heb je vragen over de spoedopleiding?
Neem gerust contact met ons op!