Verkeerstrauma begeleiding

Je hebt iets vreselijks meegemaakt in het verkeer …

Zijn de problemen zo diep geworteld doordat je bijvoorbeeld lijdt aan posttraumatische stress als gevolg van bijvoorbeeld een verkeersongeluk of een ander psychisch probleem, dan werkt het doeltreffend om de dieperliggende oorzaak die ten grondslag ligt aan het trauma, de angst of paniek, op te sporen en op te lossen. We werken daarin nauw samen met Judith Gubbels van Praktijk Puur-Kracht.

Een verkeerstrauma als gevolg van een ongeval of bijna-ongeval. Deze vorm van rijangst ontstaat als gevolg van een ernstige stressgevende situatie, zoals ongevallen met zwaar letsel of zelfs dodelijke afloop, waarbij sprake is van levensbedreiging, ernstig lichamelijk letsel of een bedreiging van de fysieke integriteit. Deze situaties zijn voor de persoon traumatisch. Symptomen kunnen zijn: herbeleving (nachtmerries of flashbacks) van het ongeval, vermijding of emotionele uitschakeling van herinneringen aan het ongeval, klinische depressie, ernstige prikkelbaarheid met slaapstoornissen, extreme spanning als gevolg van bepaalde prikkels, irritatie en hevige schrikreacties. Vaak is er sprake van onvoldoende zelfvertrouwen doordat je een gebeurtenis hebt meegemaakt of bang bent om aan het verkeer deel te nemen.

Rijangst specialist / Transformatiewerker Regressietherapeut Judith Gubbels (Puur-Kracht)

Judith Gubbels is Transformatiewerker en Regressietherapeut bij praktijk Puur-Kracht, met ruime ervaring in de aanpak van het oplossen van allerlei vormen van angst, trauma en burn-out.

Haar stijl van werken is gericht op het werken aan de kern; het oplossen van de oorzaak en het ontstaan van het probleem. Ze werkt daarin doelgericht, oplossingsgericht, reflecterend, oprecht, integer, daadkrachtig met empathie en humor, binnen een veilige setting. Haar drijfveren zijn haar doorzettingsvermogen en enthousiasme. Door haar empathie en inlevingsvermogen ontstaat er vaak snel een vertrouwensband.

Kijk voor meer informatie gerust op de website www.puur-kracht.nl/rijangst/

Wij helpen jou graag op weg!

Auto- en Motorrijschool Jan Christis

077-3515761
info@janchristis.nl

Puur Kracht
Judith Gubbels
06-22714736
info@puur-kracht.nl

Back to Top