Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
327 berichten.
Laura Laura uit Venlo schreef op 16 april 2018:
Super fijne, leuke en vooral gezellige lessen gehad bij lucien! Alles in 1x gehaald en er word eerlijk advies gegeven. Ook mijn complimenten voor de planning want ze doen er alles aan om aan je wensen te voldoen. Nogmaals bedankt voor alles
Nikki Dückers Nikki Dückers uit Venlo schreef op 10 april 2018:
Vandaag geslaagd voor mijn rijexamen dankzij de leuke, leerzame en gezellige rijlessen van Martin! Super bedankt voor de hele fijne begeleiding van het Jan Christis team naar het behalen van mijn rijbewijs 🙂
Karla Karla uit Venlo schreef op 27 maart 2018:
Ik ben super blij omdat ik ben geslaagd maar ik wil niet vergeten om dankjewel te zeggen tegen mijn instructeur Lucien Breuers die door zijn geduldige uitleg altijd alles makkelijker liet begrijpen Jan Christis is zeker weten een super goede rijschool! Ik wil niet vergeten om Rob Dorssers personeel van de receptie te bedanken dat hij altijd bereidt was om te helpen met vragen en afspraken maken .dankjewel😀👍
Ireen Ireen uit Venlo schreef op 22 maart 2018:
Echt een super rijschool. Mede dankzij mijn rij-instructeur Roger in een keer geslaagd. Hij heeft me zelfs nog rijlessen gegeven op zijn vrije dag om me klaar te stomen voor het praktijkexamen, en met succes. Roger, bedankt!
Melissa van Beem Melissa van Beem uit Venlo schreef op 20 maart 2018:
Een hele fijne tijd bij Jan Christis gehad. Super leerzame lessen van Roger gehad zowel praktijk als theorie. Bedankt voor alles!
Maud Jentjens Maud Jentjens uit Tegelen schreef op 20 maart 2018:
Vandaag mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! Dat was me niet gelukt zonder Roel. Roel, je bent net een soort Nanny McPhee. In het begin had ik de 'rechttoe rechtaan' aanpak van jou nodig, maar vond ik je soms wel echt een zanikerd. Op het laatst keek ik uit naar het commentaar waarvan ik zou groeien, maar toen hoorde ik niks meer van de rechterstoel komen, ik was er klaar voor. Ps. Ook Baer bedankt voor de lesjes, Roger voor de top theorielessen, en het hele team voor de service!
Gianni Gianni uit Venlo schreef op 16 maart 2018:
Gister geslaagd voor mijn scooter rijbewijs Bedank Roel en team Jan Christis
Sandy Sandy uit Belfeld schreef op 16 maart 2018:
Dankzij de super leerzame lessen van Lucien ben ik in één keer geslaagd. echte aanrader! Heel erg bedankt!
soufian elamriti soufian elamriti uit helden schreef op 15 maart 2018:
na 10 jaar !! ellende met verschillende rijscholen is het vandaag eindelijk in 1 keer gelukt ! ik raad iedereen aan bij jan christis les te nemen ,dankzij roel coort 🙂 ik ben deze mensen heel erg dankbaar met name roel gr soufian
Milou Noten Milou Noten uit Venlo schreef op 10 maart 2018:
Meteen de eerste keer geslaagd dankzij de leuke en vooral leerzame lessen van Lucien! Jan Christis, bedankt voor de goede service.
Saskia Beumers Saskia Beumers uit Venlo schreef op 7 maart 2018:
In één keer geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij Martins leerzame maar ook zeker gezellige rijlessen! Heel erg bedankt voor het geduld en het beantwoorden van vele vragen die ik had. Ook wil ik Roger bedanken voor de fijne theorielessen en de rest van Jan Christis voor het halen van mijn rijbewijs!
Jessica Jessica uit Venlo schreef op 21 februari 2018:
Wat een super lessen heb ik gedacht dankzij Roger! Had geen beter rijinstructeur kunnen wensen. Zelfs in op zijn vrije dagen heeft hij tijd voor mij gemaakt. En had het altijd naar mijn zin tijdens de lessen. Zeker een aanrader! Bedankt voor het helpen met het behalen van mijn rijbewijs!
Sven Gielen Sven Gielen schreef op 21 februari 2018:
Ik ben gisteren geslaagd en dat mede dankzij de goeie lessen en tips die ik heb gekregen door Lucien! Bedankt hiervoor! Een echte aanrader.
Jesper Pasch Jesper Pasch uit Venlo schreef op 9 februari 2018:
Deze week de eerste keer geslaagd voor mijn rijexamen auto. Super bedankt voor de leuke tijd. Dankjewel Lucien & team Jan Christis!!!
Niek Jansen Niek Jansen uit Venlo schreef op 1 februari 2018:
ECHt SUPER! ik ben vandaag geslaagd door de goeie lessen van Lucien je krijgt goede uitleg en instructies echt geweldig!
Khatera Beksad Khatera Beksad uit Venlo schreef op 29 januari 2018:
Hele fijne lessen gehad bij Roger! Hele fijne instructeur en leerzame, gezellige lessen gehad! Dankjewel Roger!
Michael Berden Michael Berden uit Venlo schreef op 27 januari 2018:
Afgelopen vrijdag geslaagd voor mijn motor AVD. Mijn complimenten voor de goede tips en tricks van Roel. Bedankt Jan Christis!
Imke van kleef Imke van kleef schreef op 25 januari 2018:
Afgelopen week geslaagd voor mijn rijbewijs, met dank aan de goede service van Jan Christis en de leuke lessen van Lucien.
Quincy Quincy uit Venlo schreef op 23 januari 2018:
Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Door de gezellige lessen van Lucien heb ik veel geleerd, en theorie lessen van Roger. Dankjewel!
Guus Ottenheijm Guus Ottenheijm uit Venlo schreef op 19 januari 2018:
Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs. Baer hartstikke bedankt voor de leuke lessen en ik ben blij dat ik met jou heb mogen leren rijden.
Back to Top